TrueCam A6

professzionális kamera a gépjármű védelmére és az egyszerű parkoláshoz

Professzionális kamerát keres az autójába, amely megvédené a gépjárműve elülső és hátsó részét is? Akkor most megtalálta. A TrueCam A6 új autókamera minőségi felvételeket készít, amellyel éjszaka is felismerheti a többi gépjármű rendszámát, vagy a személyek arcát is. Szintén a részét képezi a hátsó, parkoló kamera, amellyel tökéletes képet festhet arról, hogy mi történik a gépjárműve mögött.

A hátsó kamera ezen modell legfőbb előnyei közé tartozik. A főkamerával történő összekapcsolás után, meglátja a parkoló kamera képét az LCD kijelzőn, tehát nem csak a parkolást könnyíti meg, hanem mindig tudja, hogy mi történik a gépjárműve mögött. Sőt a kamera, ugyanúgy ahogy az elülső kamera, videofelvételt is készíteni tud, tehát a gépjárműve hátsó ütközése esetén, fontos bizonyító anyagot nyújt az Ön számára.

A TrueCam A6 kamera továbbá egyszerű telepítéssel és kezeléssel büszkélkedhet. A tartó elhelyezését a gépjárműve szélvédőjére, a töltés csatlakoztatását és a felvételi pozíció beállítását kizárólag egyszer kell elvégeznie. Minden további útnál a kamerát rápattintsa a tartóra és már indulhat is. Ráadásul a teljes menü magyar nyelven van, így a kezelését a dokumentáció hosszas vizsgálata nélkül is képes lesz elvégezni.

Az autókamera szintén el van látva egy sor fejlett funkcióval. A GPS modulnak és a Google Maps-al együttműködő szoftveralkalmazásnak köszönhetően bármikor ellenőrizheti az útja folyamatát a térképen, beleértve a gyorsaságot is.

TrueCam A6

A TrueCam A6 autós kamera elülső nézetből. A tartó intelligens rögzítése, LED megvilágítás és minőségi optika, cserélhető CPL és UV szűrők felhelyezésének lehetőségével.

NAGYÍT

TrueCam A6

A kamera telepítése rendkívül egyszerű a speciális tartónak köszönhetően, amibe a töltőkábel is csatlakozik. A kamera mindennapi felhelyezése gyorsabb nem is lehetne, csak “bepattintja” a tartóba és már indulhat is.

NAGYÍT

TrueCam A6

A TrueCam A6 kamera vezérlése intuitív, gyors és teljesen magyar. A legfontosabb funkciókat egy gombnyomással aktiválja akár felvétel készítése közben is.

NAGYÍT

TrueCam A6

Tolatókamera TrueCam A6 mutatja, milyen finom lehet a hátsó ablak.

NAGYÍT

A TrueCam A6 egy professzionális kamera az autóba. Megvédelmezi a gépjárművét, még az Ön távolléte alatt is.

Felvétel FULL HD 1080p felbontásban

A TrueCam A6 autókamera FULL HD 1080p felbontásban készít felvételt. Az így létrehozott felvételek annyira minőségiek, hogy még a legapróbb részleteket is tartalmazzák – egyszerűen elolvasható általuk a többi gépjármű rendszáma, megismerhetőek rajta az emberek és a közlekedési táblák is. Nem lényeges, hogy nappal vagy éjszaka készíti a felvételt, jó vagy rossz fényviszonyok mellett. A kamera mindig a legmagasabb minőségű és maximális élességű felvételeket készíti.

Hátsó, parkoló kamera

A jelenlegi csomag, az elülső kamerán kívül szintén hátsó, parkoló kamerát tartalmaz, amelynek köszönhetően még nagyobb áttekintése lesz az útjáról. A hátsó kamera, jelentős módon segíti Önt nem csak a parkolásnál, hanem az elülső kamera LCD kijelzőjén láthatja a parkolási kamera képét, menet közben is. Mivel úgy, ahogy az elülső kamera, videofelvételt is készíteni tud, feljegyez mindent, ami a gépjárműve mögött történik. Ezt főleg azokban helyzetekben értékeli, amikor valaki hátulról Önbe ütközik- és egyértelmű bizonyítási anyaggal fog rendelkezni. A parkoló kamera, HD 720p felbontásban készít felvételt, amely az elülső kamerával, ill. a tartóval egyszerűen, kábel segítségével csatlakoztatható. A hátsó kamera felhasználása továbbá opcionális, az elülső kamera önállóan is használható.

Gyors és egyszerű mindennapi telepítés

A kamera a mindennapi felhasználáshoz van igazítva, épp ezért a telepítését mindössze néhány másodperc alatt el tudja végezni. A tartót a gépjárművébe, kizárólag az első felhasználáskor rögzíti fel, szintén ahogy a hátsó, parkoló kamerát is. Ezután már a töltés csatlakoztatásával és a felvétel megfelelő pozíciójának a beállításával már nem kell foglalkoznia. A kamerát egyszerűen rápattintsa a tartójára, és már indulhat is.

Timelapse videó

A gyorsított timelapse feljátszás vagy a gyorsított videó lehetővé teszi az Ön felvételeinek a gyorsított módú feljátszását. A kamera minden másodpercben létrehoz egy felvételt, aminek köszönhetően, egy perc alatt le tud játszani akár egy félórás felvételt is. Így könnyen megtudja, hogy mi történt a gépjárműve körül az érkezése előtt, vagy a járművel megtett út során. A gyorsított feljátszás kiterjeszti a memória kártya kapacitását és a gyakorlati felhasználáson kívül, szintén rengeteg szórakozást is magában rejt.

G-Szenzor a balesetek észlelésére

A G-Szenzor vagy terhelés érzékelő, gravitációs érzékelő egy olyan érzékelő, amely grafikon formájában, három térbeli tengely mentén rögzíti a menetirányt. Abban az esetben, ha valaki beleütközik a gépjárművébe, pontosan felismeri, honnan érkezett az adott ütközés. Ezen adatokat bármikor áttekintheti a GPS lejátszójában és bizonyító anyagként is felhasználhatja, amely tisztázza ezt a kellemetlen eseményt. A kamera, baleset esetén szintén lezárja az aktuális felvételeket a nem kívánt felülírással szemben, tehát az adott felvételeket nem veszti el.

Parkolási mód

A parkolási módnak köszönhetően, a TrueCam A6 kamerával, a gépjárművét akár 24 órára is leparkolhatja, a kamera feltöltése nélkül. A kamera eközben a gépjárművét folyamatosan védeni fogja, és ha valaki akár lágyan is hozzákoccan a gépjárművéhez, automatikusan elkezd feljátszani. Ennek köszönhetően fontos bizonyítóanyagot szerez a rendőrség és a biztosítók számára.

LCD kijelző magyar menüvel

A TrueCam A6 kamera fontos részét képezi az LCD kijelző, amelyen bármikor ellenőrizheti az aktuálisan elkészített felvételeket, elindíthatja a feljátszott felvételt, vagy beállíthatja a kamera fontos funkcióit. A fekete doboz menüje, teljesen magyar nyelven van, tehát a kezelésénél nem ütközik semmilyen korlátokba. Sőt, annyira áttekinthető, hogy megbirkózik vele a dokumentáció hosszas tanulmányozása nélkül is.

Végtelenített feljátszás

A TrueCam A6 autókamerával folyamatosan is feljátszhat. A memória betelte esetén, sor kerül a legrégebbi felvételek felülírására, akár a feljátszás félbeszakítása nélkül is. Önnek nem kell semmivel sem törődnie. Egyúttal biztos lehet abban, hogy nem veszít el egy fontos pillanatot sem. Ráadásul minden videót és fényképet zárolhat is a nem kívánt felülírással szemben.

Mozgásérzékelő, a távollétében történő védelemre

A mozgásérzékelőnek köszönhetően, a TrueCam A6 autókamera automatikusan elkezd feljátszani, amikor az érzékelő mozgást regisztrál. Így a távollétében is videofelvételt készít, és Ön a gépjármű károsítása esetén, egyértelmű bizonyítékot szerez a bűnösről. A felvétel annyira minőségi, hogy probléma nélkül felismerhető az elkövető arca és a gépjárművének a rendszáma is. Amint a mozgás abbamarad, a kamera feljátszása magától kikapcsol.

A videó zárolása

Ha meg szeretné őrizni a feljátszott felvételeket, elegendő megnyomni a zárolás nyomógombját, amellyel bebiztosítja a felvétel zárolását, a nem kívánt törléssel szemben. Így nem történhet meg, hogy elvesztene egy fontos videót, például a végtelenített feljátszás felülírása által. A zárolási nyomógomb használható már a feljátszás alatt is, de később az áttekintés üzemmódjában is. A videofelvételeket és a fényképeket később feloldhatja, és kézi törlés által, törölheti azokat.

GPS modul (kiegészítő)

A TrueCam A6 kamerához vásárolható egy GPS modul, amely a gépjárműve pozíciójának az érzékelésén kívül, szintén feljátssza a menetsebességet is. Így, már csak Öntől függ, hogy ezen adatokat hagyja feltüntetni a videofelvételen, vagy a GPS log-ba történő elmentésüket választja. Ha nem szeretné, hogy a gyorsaság és a pozíció a videofelvételen legyenek, elegendő ezen funkció kikapcsolása. Az összes adatot áttekintheti a szoftveralkalmazásban, ahol a térképen meglátja a teljes útvonalát beleértve a gyorsaságot, a G szenzor grafikonját, gyorsulást és további információkat is.

Sebességmérő radar érzékelő és TACHOMÉTER funkció (kiegészítő)

A GPS modul segítségével továbbá felhasználhatja a TACHOMÉTER funkciót, amelynek köszönhetőn a kamera kijelzőjén figyelheti az aktuális sebességet, és az irányt, amelyen halad. Ez iránytű formájában jelenik meg az Ön számára. A modul továbbá tartalmazza a sebességmérő radarok adatbázisát, tehát a képernyőn időben megjelenik az Ön számára a sebességhatár, és a radartól való távolsága. Az adatbázisban olyan helyek is fel vannak tüntetve, amelyeknél megnövelt elővigyázatosság szükséges. Az összes jelzés úgy a képernyőn, ahogy hangutasítások segítségével van kivitelezve és a kamera figyelmezteti Önt a maximális megengedett sebesség esetleges túllépésére is. Az adatbázis több mint 33 ezer helyet tartalmaz, Európa 36 országából, beleértve olyan országokat, mint Oroszország vagy Ukrajna. A frissítések, az oldalainkon ingyenesen rendelkezésre állnak. A GPS modullal továbbá 8 féle hangutasítást választhat, beleértve Karol Zima színész és műsorvezető vicces kommentárjait is.

Éjszakai üzemmód

Felvételt készíteni gyenge fényviszonyok között, alkonyatkor, vagy akár éjjel, nem jelent a TrueCam A7s autós kamera számára semmilyen problémát. A kiváló optika minőségi és tiszta felvételeket biztosít akár éjjel is. Nem kell tehát korlátozva éreznie magát, és teljesen biztos lehet benne, hogy az ezzel az autós kamerával készített felvételek mindig minőségiek lesznek.

Cserélhető polarizációs és UV szűrők (kiegészítő)

A TrueCam A7s autós kamerához vásárolhat speciális cserélhető szűrőket, konkrétan polarizációs CPL illetve UV szűrőt. Ezek a szűrők védik az objektívet és még jobb képminőséget biztosítanak. A polarizációs CPL szűrő kiiktatja a kellemetlen fényhatásokat, visszatükröződéseket és mentesíti az Ön felvételeit az elülső szélvédő zavaró tükröződésétől. Az UV szűrő pedig szükség esetén élénkít és teltebb színeket biztosít, aminek köszönhetően a kép természetesebbnek hat. A szűrők nem részei az alapcsomagnak!

HDR funkció

A HDR (high dynamic range) funkciónak köszönhetően az Ön kamerája megbirkózik a nagy kontrasztarányú helyzetekkel is. Tipikus példa az ilyen kiegyensúlyozatlan fényviszonyokra a fény és az árnyék kontrasztja, illetve az éjszakai úttest a szembejövő autók megvilágításában. A HDR funkció minőségi felvételt biztosít az ilyen helyzetekben is.

A szoftveralkalmazás lehetővé teszi a videó, gyorsaság és útvonal megjelenítését a térképen. Így, mindent egy helyen talál.


LCD kijelző azonnali kikapcsolása

Amennyiben a kijelző zavarná Önt, vagy a szemébe világítana, mindössze egy gombnyomással, egyszerűen kikapcsolhatja. Természetesen hasonló módon újra be is lehet azt kapcsolni. Továbbá a beállításokban kiválaszthatja az automatikus kikapcsolást is, amikor is egy megadott időintervallum után a kijelző magától alvó üzemmódba kapcsol.

Hang azonnali kikapcsolása

A kamera minőségi mikrofonnal rendelkezik, azonban ha például hirtelen csörög a telefonja, és Ön nem szeretné rögzíteni a telefonbeszélgetést, mindössze egy gombnyomással, azonnal kikapcsolhatja a hang feljátszását. A gomb ismételt megnyomásával pedig újra aktiválhatja a hangrögzítést.

Azonnali fénykép

Az autós kamera speciális készenléti gombbal rendelkezik fényképezés esetére. Amennyiben felvételkészítés közben gyorsan fényképre lenne szüksége, nem kell semmit sem bonyolult módon átállítania, elég csak egyszerűen megnyomni a fényképezés gombot. A TrueCam A6 autós kamera szoftveralkalmazásának köszönhetően egy gombnyomással fényképet készíthet akár régebbi videófelvételekből is.

Fényerő-szabályozás

A TrueCam A6 fedélzeti kamera a fényerő-szint széles skáláját kínálja Önnek, melynek köszönhetően pontosan kiválaszthatja a kívánt értéket. A felvétel megkezdése előtt az LCD kijelzőn meggyőződhet róla, hogy a kiválasztott érték valóban megfelel-e az igényeinek.

Sofőr nevének kiírása

Ezt a funkciót főként azok fogják értékelni, akiknek az autóját több ember használja, illetve akik céges autót birtokolnak. Az autós kamera memóriájába beírhatja a sofőr nevét, aki épp használja az autót, így elkerülheti a későbbi nem kívánatos félreértéseket. Szükség esetén tehát könnyen azonosítani tudja majd, hogy ki vezette az autót. A funkció bekapcsolását követően a sofőr neve azonnal megjelenik a felvételen.

Kép 180°-os elforgatása

A TrueCam A6 autós kamerához nem kell alkalmazkodnia, hanem épp ellenkezőleg, a kamera alkalmazkodik Önhöz. Állítsa be igényei szerint úgy, hogy az autóban ne zavarja Önt. A kamera akár fejjel lefelé is képes felvételt rögzíteni, elég kiválasztani a 180°-al elforgató üzemmódot, és elfordul a menü, a kép, illetve minden további információ a képernyőn, hogy Ön azokat a klasszikus nézetben láthassa.

LED megvilágítás

A TrueCam A6 kamera LED fényforrással rendelkezik, aminek főként gyenge fényviszonyok között veheti hasznát. Amennyiben például egy éjszakai balesetet kell dokumentálnia, elég egyszerűen kivenni a kamerát a tartóból, és a LED megvilágításnak köszönhetően megszerezheti a szükséges fényképes bizonyítékokat, napszaktól és környezettől függetlenül.

Háttérvilágítású gombok

A kamera éjszaki használatának maximális kényelmét biztosítják a háttérvilágítású gombok, melyek sötétben is tökéletesen láthatóak. Önnek tehát nem kell semmilyen más fényforrást használnia a kamera kezeléséhez. Amennyiben ez a funkció zavarná Önt, a háttérvilágítást természetesen bármikor kikapcsolhatja.

A sebesség igény szerinti kiírása

Amennyiben szeretne igazán autentikus felvételeket készíteni, melyeken számos hasznos információ látható, akkor megjelenítheti az autó aktuális sebsségét is. Ezt a funkciót bármikor kikapcsolhatja és a sebességről készített adatokat elmentheti magáncélú felhasználásra akár olyan formában is, hogy azok csak szoftveralkalmazás segítségével legyenek megjeleníthetők.

A pozíció igény szerinti kiírása

A TrueCam A6 kamera egyik további érdekes funkciójának segítségével megjelenítheti a videófelvételen az autó aktuális helyzetét. Ezt a GPS-modul teszi lehetővé. Amennyiben nem szeretné, hogy ez az információ látható legyen a felvételen, elég kikapcsolni ezt a funkciót, amivel a pozícióról rögzített adatokat elmentheti magáncélú felhasználásra akár olyan formában is, hogy azok csak szoftveralkalmazás segítségével legyenek megjeleníthetők.

Együttműködés a Google Maps-szal

A TrueCam A6 autós kamera a GPS felhasználóbarát kezeléséhez a Google Maps szolgáltatást használja, melynek köszönhetően áttekintést nyerhet az utazás menetéről. Amennyiben gyakran utazik nagyobb távolságokra, a rögzített adatoknak köszönhetően valós képet kap az autó sebességéről és az egyes útvonalak hosszáról, amiket utólag részletesen elemezhet. Ennek a funkciónak különösen a sportolók és a profi sofőrök veszik hasznát.

Szoftveralkalmazás

A modern TrueCam A6 autós kamera egy okos és rendkívül hasznos szoftveralkalmazást kínál. Segítségével egy képernyőn jelenítheti meg az aktuális felvételt, az útvonalat a Google Maps térképen, a sebesség grafikonját és a gravitációs terhelést, amit a kamera belső G-szenzora rögzít.

A TrueCam A6 egy professzionális kamera az autóba, amely az ünnepi sofőröknek, versenyzőknek, és lelkes sofőröknek van meghatározva.