TrueCam M7 GPS Dual

Elöl-hátul szemekkel

A TrueCam M7 GPS Dual-lal, azaz a legjobb mágneses autós kameránkkal minden kellemetlen közlekedési szituációt könnyebb megoldani. Az első Full HD kamera folyamatosan figyelemmel követi, hogy mi történik az autó előtt, a hátsó HD pedig a lökhárítót felügyeli. A mágneses tartónak köszönhetően a kamera helyére pattintása indulás előtt csak egy pillanat. A GPS-nek és 36 ország közúti radar adatbázisának köszönhetően könnyen elkerülheti a büntetéseket.

Video

A 150°-os látószögnek és a Full HD felbontásnak köszönhetően a TrueCam M7 GPS Dual az út összes részletét rögzíti. A felhasználó hátát pedit egy 130° látószögű és HD felbontású hátsó kamera fedezi.

Nagyít

Design

A kompakt méret és a matt fekete szín biztosítja, hogy a TrueCam M7 GPS Dual nem zavarja a kilátást, és nem vonja magára a nem kívánatos figyelmet.

Nagyít

Kijelző

A nagy, jól olvasható LCD-kijelző és a cseh menü élvezetessé teszi a TrueCam M7 GPS Dual használatát.

Nagyít

Mágnes

A mágneses konzolba egy másodperc alatt bepattintjuk a kamerát, és a speciális foglalatnak köszönhetően a rögzítés szilárd és biztonságos.

Nagyít

Védje saját magát és autóját a TrueCam M7 GPS Dual autókamerával

Hamarabb kész, mielőtt bekötné magát

A lehető leggyorsabb telepítés érdekében már a TrueCam M5 Wi-Fi esetében is használtuk a forradalmi mágneses tartót. Az M7 szintén rendelkezik vele. Készüljön fel a szuper könnyű használatra és a mágnest kiegészítő, a kamerát extrém rossz útfelület esetén is a helyén tartó ütköző nyújtotta maximális védelemre. Az új autós kamera egyúttal mágneses GPS modullal és fém objektívvel rendelkezik. Erre kattintsa rá a kiegészítő, mágneses polarizáló CPL szűrőt, amely eltávolítja a szélvédő nemkívánatos fényvisszaverődéseit.

Két kamera = dupla védelem

Az autós kamera előnyeiről a felvétel minősége dönt. A felvételnek élesnek és folyamatosnak kell lennie, hogy nagyobb sebesség esetén is biztonságosan be lehessen azonosítani az olyan kisméretű dolgokat, mint a rendszámok és az arcok. Pontosan erre képes a TrueCam M7 – ezen kívül az autó elejét és hátulját egyaránt őrzi. Az első kamera FULL HD minőségben 150° látószög mellett másodpercenként 30 képkockát készít. A hátsó kamera állítható, a felvétel HD minőségű, és a szélvédőre is rögzíthető, az autó utastere felé. Könnyen rögzítheti vele az utastérben történteket – taxisofőrök számára ideális.

 

24/7 biztonság

A legtöbb autós kamera nappali felvételkészítésre képes. A vízválasztót közöttük a rossz fényviszonyok jelentik. A TrueCam M7 lencséje és optikai érzékelője automatikusan igazodik a szürkülethez és a sötéthez, és baleset esetén bizonyítékként felhasználható, éles felvételt készít. Alagútból kihajtva, vagy szembejövő autóval találkozva a WDR funkció segít.

 

Kerülje el a büntetéseket

Szeretne megfelelő információkkal rendelkezni a világ 36 országának statikus radarjairól? A helyére pattintható mágneses GPS modullal már semmilyen sebességmérést sem áthaladást detektáló kereszteződés nem lepheti meg. Az adatbázisunkban mintegy 40 ezer helyszín szerepel, és az a lista folyamatosan bővül. A pozíció adatoknak köszönhetően a videón a saját haladási sebességét is megjelenítheti.

Méret és kilátás ideális kölcsönös aránya

Az autós kamera soha nem akadályozhatja a vezetőt a kilátásban. Egyúttal azonban jól jön, ha az elkészített felvételek egyenesen meg is tekinthetők – ezért a TrueCam M7-et kiválóan leolvasható kétcolos, nagy felbontású és széles látószögű kijelzővel szereltük fel. Ennek ellenére megőriztük a maximálisan kompakt méreteket, így a kamera nem kelti fel a járókelők figyelmét.

Mindent tud, amit egy igazi TrueCam-nek tudnia kell

A TrueCam M7 szinte mindent saját maga megold. Az automatikus felvételindítás funkciónak köszönhetően soha nem feledkezik meg a felvételrögzítésről. A memóriát nem kell manuálisan törölnie, a kamera maga eltávolítja a legrégebbi, már nem szükséges felvételeket. Ugyanígy képes a G-szenzor segítségével felismerni az ütközést, és a felvételt automatikusan blokkolni. A megtartani kívánt videofelvételek blokkolását Ön is megteheti egyetlen gombnyomással. Mi több, a készülék magyar nyelven vezérelhető.

Biztonságos megtáplálás, hosszú élettartam

Hagyományos akku helyett biztonságosabb, többszörös élettartamú kondenzátort használtunk. A kondenzátor könnyedén megbirkózik a hőmérséklet-ingadozásokkal. Ezzel egyidejűleg az idő előrehaladtával nem rosszabbodnak a tulajdonságai. Ahhoz, hogy a kamera felvételt tudjon készíteni, folyamatosan tápra kell csatlakoznia, ami azonban autós kamera esetében természetes elvárás.

Parkolóban is biztonságban

Figyelmetlen sofőr, aki parklás közben az autójának koccan? A TrueCam M7 parkolás üzemmódja ezzel kapcsolatosan is segít. A G-szenzor érzékeli az ütközést, ekkor mindkét kamera egy pillanat alatt bekapcsol, és elindítja a felvételkészítést. Elég a kamerát a tápellátáshoz csatlakoztatva hagyni, és máris rendelkezik bizonyítékokkal.

Professzionális felvételek a CPL-nek köszönhetően (opcionális kiegészítő)

Készítsen tökéletes videókat az opcionális polarizáló szűrővel. Polarizáló, mert csökkenti a fénymennyiséget és pontosan annyi napsugarat enged be, amennyire szükség van. Maga a videó jobb kontrasztot és színeket kap így. Ugyanakkor a CPL-szűrő meggátolja a műszerfal nem kívánt tükröződését a szélvédőn. Az eredmény hibátlan és részletgazdag felvétel.

SZOFTVERALKALMAZÁSOK – Az együttműködés a Google Térképpel áttekintést nyújt az útvonalról.

Első és hátsó kamera

Az első Full HD és hátsó HD kamera kombinációja a vezetés, illetve parkolás közbeni védelem szempontjából ideális. Bármi is történne bármikor Ön körül, mindig lesz róla felvétele. A hátsó kamera állítható, fordított állásban is a szélvédőre pattintható, és rögzíthetők vele az utastérben történtek.

Bizonyító erejű éjszakai videofelvétel

A lencse és az optikai érzékelő képesek igazodni a rossz fényviszonyokhoz, így Ön a városon kívül, meg nem világított úton is minőségi videofelvételre tesz szert.

WDR

A széles dinamikus tartomány segít egyensúlyba hozni a fény és az árnyék kontrasztját, hogy mindig jól látható legyen a felvétel tárgya. Ez különösen sokat segít, amikor alagútból hajt ki, vagy nagyon intenzív fény esetén.

Képernyőkímélő

A kamera a képernyőkímélőnek köszönhetően éjszaka és szürkületkor nem vakítja el, ennek ellenére továbbra is forgat. A sebességmérő funkciónak köszönhetően az Ön aktuális sebességét is mutathatja.

Polarizáló CPL szűrők (
(KIEGÉSZÍTŐ)

A mágneses CPL szűrők egy pillanat alatt a lencsére pattinthatók, és azonnal kiszűrik az utastér nemkívánatos visszaverődéseit a szélvédőn.

Pozíció megjelenítő PC alkalmazás

Tekintse meg számítógépen a videofelvételt. A GPS modul pozíció adatainak köszönhetően az alkalmazás a Google Maps segítségével a sebességet is beleértve lejátssza az egész útvonalat.

Sebesség és pozíció a videofelvételen

A GPS lehetővé teszi a sebesség megjelenítését közvetlenül a videofelvételen. Így világosan kimutatható az is, hogy Ön nem lépte túl a megengedett legnagyobb sebességet. Ezzel egyidejűleg a felvételnek köszönhetően megtekintheti, hogy hol közlekedett az autóval. Mindkét funkció ki is kapcsolható.

Kiterjedt radar adatbázis

A TrueCam M7 figyelmezteti, ha sebességmérő ponthoz, piros lámpánál áthajtást megfigyelő kereszteződéshez vagy fix radarhoz közeledik. 36 országból mintegy 40 ezer ilyen helyet tartunk nyilván, és a listát folyamatosan bővítjük.

Akár 64GB kártyák támogatása

Az akár 64 GB kapacitású Micro SD kártyák támogatásának köszönhetően a memória nem jelent gondot. A kamera ezen felül a hurokfelvétel funkciónak köszönhetően maga törli a már nemkívánatos felvételeket.

TrueCam M7 GPS Dual Autókamera – Elöl-hátul szemekkel