TrueCam M5 WiFi

Készen áll egy kattintással

A TrueCam M5 WiFi autós kamera kínálatunk legpraktikusabb fekete doboza. A többihez képest még jobb mágneses konzolt, kiváló Sony optikát, sok hasznos funkciót és kiváló minőségű Full HD felvételt kapott. Akár a tengerhez indul hosszú utazásra, akár a reggeli csúcsforgalommal találkozik, a fedélzeti kamera éjjel-nappal védi. Megbízható bizonyítékot kap, ha baleset éri, és elkerüli a hosszadalmas vitát.

TrueCam M5 WiFi

A 150° látószögű felvétel és a TrueCam M5 WiFi Full HD felbontása útjának minden szükséges adatát rögzíti.

Nagyít

TrueCam M5 WiFi

A kompakt méret és a matt fekete szín biztosítja, hogy a TrueCam M5 WiFi nem zavarja a kilátást, és nem vonja magára a nem kívánatos figyelmet.

Nagyít

TrueCam M5 WiFi

A nagy, jól olvasható LCD-kijelző és a cseh menü élvezetessé teszi a TrueCam M5 WiFi használatát.

Nagyít

TrueCam M5 WiFi

A mágneses konzolba egy másodperc alatt bepattintjuk a kamerát, és a speciális foglalatnak köszönhetően a rögzítés szilárd és biztonságos.

Nagyít

Védje saját magát és autóját a TrueCam M5 WiFi autókamerával

A leggyorsabban telepíthető darab a piacon

A mágneses konzolnak köszönhetően a TrueCam M5 WiFi másodpercek alatt készen áll. Ezenkívül az új, speciális rögzítő még szorosabban rögzíti a kamerát és biztonságosabbá teszi. A lencsét is felszereltük egy mágnessel a kiegészítő polarizációs szűrő gyorsabb bepattintásához. Röviden, a fényképezőgép egy másodpercig sem hátráltatja vezetés előtt és parkolás után.

Bizonyítékokkal teli Full HD

A kamera mindent nagy felbontásban rögzít, ami a kocsi előtt történik. A felvétel ideális látószöge 150°, nem torzítja a képet, és az olyan fontos tárgy, mint pl. a rendszámtábla, nagy és olvasható marad. A 30 képkocka másodpercenként képes kezelni a gyors mozgást, a csúcsminőségű, 1080p felbontású optikai érzékelő pedig valódi minőséget biztosít a videónak.

Egyszerű kezelés WiFi és a telefon segítségével

Az autós kamera beépített WiFi-vel rendelkezik, ennek köszönhetően gyerekjáték a videó átvitel és a beállítás. Minden vezeték nélkül történik, néhány kattintással az okostelefonról és alkalmazásunkról.

Megfelelően részletes sötétben is

Az új Sony Starvis lencsével és érzékelővel, amely a gyenge fényviszonyok között készített felvételhez optimalizált, elkészítettük az autós kamerák valaha készült legjobb éjszakai felvételeit. A kamera beállításai folyamatosan alkalmazkodnak a környező feltételekhez. Így még a településen kívül, igazán gyenge fényviszonyok között is bizonyítékként felhasználható felvételeket készít. A városban a WDR funkció segít az éles fényátmeneteknél – például, amikor kijön az alagútból.

Nagyságával elfér az első szélvédőn

TrueCam M5 WiFi méretei soha nem akadályozzák a kilátást. Emellett rendelkezik ragyogóan olvasható, 2“-os széles látószögű kijelzővel. Így könnyen megtekintheti az utolsó felvételt vagy módosíthatja a beállításokat. Matt fekete színének köszönhetően a kamera kevéssé feltűnő, és a járókelők számára alig észrevehető.

Felszerelése megfelel az autós kamera felszereltségének

Az új TrueCam-et minden olyan funkcióval felszereltük, amely megvédi Önt és megkönnyíti az életét. Például az automatikus indítás révén egyáltalán nem kell gondolnia a bekapcsolásra. A végtelenített felvétel alkalmazásával a kamera maga készít helyet a legrégebbi felesleges felvétel törlésével. A G-szenzor zárolja a videót, amikor ütközést észlel, és a magyar menüvel a vezérlés roppant egyszerű.

Figyeli a leparkolt autót is

Nincs több bosszúság a megtalálhatatlan vétkes miatt. A TrueCam autós kamera ügyesen figyeli parkoló autóját is. Elég csatlakoztatni a tápegységhez – az érzékelő automatikusan érzékeli a mozgást és elkezdi a felvételt.

Többszörös élettartam

Autós kameránk hagyományos elem helyett szuperkondenzátort használ. Ez sokkal jobban kezeli a hőmérséklet változásait, megbízhatóbb, biztonságosabb és többszörös az élettartama. Működéséhez állandóan csatlakoznia kell a töltéshez, ami azonban természetes egy autós kamera esetében.

Szerezzen be radarérzékelőt (opcionális)

Mágneses radarérzékelő GPS-modult is rendelhet a TrueCam M5 WiFi készülékhez. Ez hozzáférést biztosít több mint 33 000 rögzített radar adatbázisához a világ 36 országában. Egyúttal közvetlenül a videóban ábrázolhatja a sebességet, így bizonyítéka van arról, hogy követte a szabályokat.

SZOFTVERALKALMAZÁSOK – Az együttműködés a Google Térképpel áttekintést nyújt az útvonalról.

Magyar menü

A többi nyelven kívül a teljes menü elérhető magyar nyelven. Így a vezérléssel mindenki boldogul szótár nélkül is.

WDR
(Wide Dynamic Range)

A széles dinamikus tartomány segít egyensúlyba hozni a fény és árnyék éles kontrasztjait – például amikor elhagyja az alagutat.

A legjobb éjszakai videó

A továbbfejlesztett lencsével és objektívvel a valaha autóskamerával készített legjobb éjszakai videót sikerült elkészítenünk. Így nonstop védelmet kap.

Képernyőkímélő

A képernyőkímélőnek köszönhetően a kamera nem vakít félhomályban és sötétben.

Választható hangfelvétel

Könnyen beállíthatja, hogy a fényképezőgép rögzítse-e a hangot a fülkében, vagy sem.

CPL szűrő
(opcionális)

A speciális polarizációs szűrők megakadályozzák a nem kívánt visszaverődéseket, például a műszerfal visszaverődését a szélvédőn. A mágneses rögzítés révén felhelyezésük gyerekjáték.

PC alkalmazás a helyzet megjelenítésére
(opcionális)

Nézze át a felvételeket nyugodtan, a számítógépen. Ha rendelkezik opcionális GPS-modullal, az alkalmazás a Google Térképen megjeleníti az útvonalat, beleértve a sebességet is.

Sebesség és helyzet a videóban
(opcionális)

A kiegészítő GPS-modullal kameránk a sebességet és a helyet is megjelenítheti, közvetlenül a videóban. Így bizonyítéka lesz arról, hogy nem szegte meg a szabályokat. A helyrögzítésnek köszönhetően láthatja, hogy hol volt az autó. Mindkét funkció kikapcsolható.

Sebességmérő és sebességjelzés
(opcionális)

A kiegészítő GPS-modullal kameránk sebességmérőként is szolgál, amely figyelmezteti, ha a mérés helyén bárhol átlépte a megengedett sebességet.

TrueCam M5 WiFi Autókamera – Készen áll egy kattintással