TrueCam H7

Annyira feltűnésmentes, hogy Ön is megfeledkezik róla

Kijelző nélkül, maximális feltűnésmentesség, csúcsminőségű kép és okos funkciók. Mindez elképesztően kis készüléktestben. A TrueCam H7 rejtett autós kamera, amely a méreteinek köszönhetően non-stop az autóban maradhat. A vezérlésről teljes mértékben mobil alkalmazás gondoskodik, és a felvételek a leggyorsabb 5 GHz WiFi-nek köszönhetően pár másodperc alatt letölthetők.

Csúcsminőségű, 2.5K felbontású videofelvétel

A kiváló minőségű 2.5K-os videó esetében biztos lehet benne, hogy minden részlet rögzítésre kerül. A rögzítésre került felvételeket ezenkívül FullHD hátsó kamera felvételeivel is kiegészítheti.

Nagyít

Figyelmeztetések radarokra

A beépített GPS-nek köszönhetően a kamera figyelmeztet a fixen telepített radarokra, szakaszmérésekre, piros lámpán valő áthaladást érzékelő jelzőlámpákra és más ellenőrzés alá vont helyekre.

Nagyít

WiFi

A beépített 5 GHz-es WiFi nemcsak a videokamera igényeknek megfelelő gyors beállítását teszi lehetővé, hanem a felvétel nagyon gyors okostelefonra mentését is.

Nagyít

Hátsó kamera (opcionális)

A TrueCam H7 készülékhez Full HD-s hátsó kamera is vásárolható. Ez lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű felvételt készítsen a jármű mögött történtekről is.

Nagyít

Védje saját magát és autóját a TrueCam H7 autókamerával

Bárhová elhelyezheti

Miután a TrueCam H7 autós kamera nem rendelkezik kijelzővel, és mobil alkalmazás segítségével vezérelhető, bárhol telepíthető. Könnyen telepíthető mind a visszapillantó tükörre, mind a szélvédő felső szélére, ahol nem zavar. Kis méreteinek és feltűnésmentes formatervének köszönhetően a TrueCam H7 ideális rejtett autós kamera. Ennek köszönhetően elég egyszer telepíteni, és utána nyugodtan meg is feledkezhet róla.

Éles 2.5K felvétel

A 2.5K felbontású csúcsminőségű felvételek a városban és a városon kívül is vigyáz Önre. Az eredmény mindig olyan fontos részleteket tartalmazó tökéletes, bizonyító erejű felvétel, mint a forgalmi rendszámok vagy a többi gépjárművezető és gyalogos arca. A másodpercenkénti 30 képkockának (FPS) köszönhetően a kamera a gyors mozgásról sem marad le, és a lejátszás tökéletesen akadozásmentes.

Előre tud a radarokról

A telepített sebességmérő radarok nem jelentenek többé meglepetést. Az autós kamera hangjelzéssel időben figyelmeztet rájuk. A radarok mellett ismerjük azokat a helyeket is, ahol határozottan nem érdemes a piros lámpán áthaladni. Az adatbázisunk egész Európából mintegy 40 ezer helyszínt tartalmaz. A beépített GPS-nek köszönhetően ezen felül a haladási sebesség közvetlenül a felvételen is megjeleníthető.

Vezérelje alkalmazással

A TrueCam H7 nem rendelkezik kijelzővel, és így tökéletesre hangolt mobil alkalmazással vezérelhető. Az alkalmazás magyar nyelvű, és így minden beállítást egykettőre elvégezhet. Ugyanilyen könnyen le lehet tölteni a kamera által készített felvételeket is – a nagy teljesítményű 5 GHz WiFi-nek köszönhetően az adatátvitel villámgyors.

Akku helyett kondenzátor

A kamera a hagyományos akku helyett szuperkondenzátorral rendelkezik. Többszörös élettartamot, maximális biztonságot garantál, és a hőmérséklet változások sem zavarják. A kamerának nem árt sem a felforrósodott műszerfal, sem a hajnali fagyok. A felvételkészítés során a TrueCam H7-nek folyamatosan csatlakoznia kell a tápra, ami az autós kamerák esetében természetes követelmény.

Felszerelése megfelel az autós kamera felszereltségének

Az új TrueCam-et minden olyan funkcióval felszereltük, amely megvédi Önt és megkönnyíti az életét. Például az automatikus indítás révén egyáltalán nem kell gondolnia a bekapcsolásra. A végtelenített felvétel alkalmazásával a kamera maga készít helyet a legrégebbi felesleges felvétel törlésével. A G-szenzor zárolja a videót, amikor ütközést észlel, és a magyar menüvel a vezérlés roppant egyszerű.

Éjjel-nappal véd

Ha rövidülni kezdenek a napok, és Ön gyakrabban vezet szürkületben vagy sötétben, minden bizonnyal nagyra értékeli a TrueCam H7 élvonalbeli chipet, amely nehéz fényviszonyok közepette is bizonyító erejű felvételeket készít. Ehhez segítséget nyújt a számára a WDR támogatás is, amelynek köszönhetően a kamera sokkal könnyebben megbirkózik a gyors fény-árnyék váltakozásokkal – például ha a szembejövő autó elvakítja.

Legyen hátul is szeme (kiegészítő)

Ne bízzon semmit a véletlenre, és óvja a hátsó lökhárítóját is. A TrueCam H7-hez kiegészítő hátsó Full HD kamera szerezhető be, amely felügyeli mindazt, ami az autója mögött történik.

Professzionális felvételek a CPL-nek köszönhetően (opcionális kiegészítő)

Készítsen tökéletes videókat az opcionális polarizáló szűrővel. Polarizáló, mert csökkenti a fénymennyiséget és pontosan annyi napsugarat enged be, amennyire szükség van. Maga a videó jobb kontrasztot és színeket kap így. Ugyanakkor a CPL-szűrő meggátolja a műszerfal nem kívánt tükröződését a szélvédőn. Az eredmény hibátlan és részletgazdag felvétel.

SZOFTVERALKALMAZÁSOK – Az együttműködés a Google Térképpel áttekintést nyújt az útvonalról

Figyelmeztetések radarokra

A beépített GPS-nek köszönhetően a kamera figyelmeztet a fixen telepített radarokra, szakaszmérésekre, piros lámpán valő áthaladást érzékelő jelzőlámpákra és más ellenőrzés alá vont helyekre.

Leggyorsabb 5 GHz WiFi

A nagy teljesítményű WiFi segítségével a telefon és a kamera közötti adatátvitel még gyorsabb és kényelmesebb. Nincs szüksége semmilyen kábelre.

Magyar nyelvű alkalmazás

A TrueCam H7 tökéletesre hangolt mobil alkalmazással vezérelhető. Az alkalmazás magyar nyelvű, így egyből letegeződhet vele – a beállítások módosításán kívül a végső felvételek szerkesztésére is képes.

Modern H.265 kodek

A kamera képes modern H.265 kodekes felvételek készítésére. Ebben a formátumban a felvételek többszörösen kevesebb helyet foglalnak, így a memóriájukba igazán sok minden elfér.

128 GB kártya támogatás

Felvételei részére elegendő helyet biztosítanak az akár 128 GB MicroSD kártyák.

Hurok-felvétel

A kamera a legrégebbi, már nem szükséges felvételek törlésével maga szabadítja fel a kártyákon a szükséges helyet. Így nem kell semmivel sem foglalkoznia.

Timelapse

Lehetővé teszi videó készítését 0.2 s, 0.5 s és 1 s keretekkel. Állandó tápegységgel lehetővé teszi a parkoló autó körüli események hosszú távú figyelését.

G-szenzor

A videofelvétel lezárása automatikus is lehet. Akármikor ütközést érzékel a beépített G-szenzor, a felvételt bizonyítékként tárolja el.

WDR (Wide Dynamic Range)

A széles dinamikus tartomány segít kiegyenlíteni az éles fény-árnyék kontrasztokat – például amikor alagútból való kihajtáskor, vagy ha éjszaka szembejövő autóval találkozik.

TrueCam H7 Autókamera – Annyira feltűnésmentes, hogy Ön is megfeledkezik róla