TrueCam H5

Autókamera, amelyről csak Ön tud

Megbízható fekete dobozt keres autójába? A TrueCam H5 a legkisebb videokamera, amit valaha készítettünk. Ennek ellenére rendelkezik minden olyan fontos funkcióval, amely segít megóvni autóját utazás közben és a parkolóban. Fő előnye a minőségi Full HD 1080p felvétel és a minimális méret. Mindig felismerhetőek az olyan részleteket, mint a rendszámtábla vagy a gyalogosok és a vezetők arca, viszont senki nem veszi észre a kamerát – nyugodtan a járműben hagyhatja.

Forradalmi már a kamera rögzítése módja is. Első alkalommal használtuk az általunk kifejlesztett mágneses konzolt, integrált töltővel. Ennek köszönhetően a kamera mindennapos rögzítése még könnyebb és gyorsabb. A legpraktikusabb rögzítő rendszerrel Ön azonnal indulhat.

A videofelvételek továbbítását jelentősen megkönnyíti a beépített WiFi. Ennek köszönhetően a TrueCam H5 könnyen csatlakoztatható a LuckyCam alkalmazáshoz, Ön pedig azonnal elkezdheti letölteni és szerkeszteni a beállításokat. Még ma kezdje el az autókamera használatát, és elkerüli a felesleges kényelmetlenséget utazás közben.

„A TrueCam H5 utazásainak láthatatlan őrzője”.

TrueCam H5

Full HD, WiFi, G-szenzor, Telefonos alkalmazás, Parkolási üzemmód

Nagyít

TrueCam H5

Forradalmi mágneses konzol

Nagyít

TrueCam H5

1,5“ LCD kijelző és magyar menü

Nagyít

TrueCam H5

Láthatatlan formatervezés, Automatikus memóriaürítés, Figyelmeztetés sáv elhagyása esetén

Nagyít

Védje saját magát és autóját a TrueCam H5 autókamerával

Tiszta felvételek Full HD formátumban

A Truecam H5 kis méretei ellenére sem csökken a felvételek minősége. Ezek akár 1080p felbontásúak is lehetnek, ami biztosítja a kisebb tárgyak megbízható rögzítését. A gyors mozdulatok a felvételen folyamatosak maradnak, köszönhetően a 30 fps felvételi sebességnek. Rendelkezésre áll alacsonyabb, 720p felbontású HD is, amelynél a kamera másodpercenként 60 felvételt készít.

Ne habozzon beszerelni

A TrueCam H5 néhány másodpercen belül készen áll az indulásra. A rögzítés nagyon egyszerű az egyedi mágneses konzol révén, amely az üveghez rögzíthető. Ebbe egy pillanat alatt be tudja pattintami a kamerát, és ugyanilyen könnyen magával is viheti. A töltőkábellel egyáltalán ne foglalkozzon, mert a konzolba építették be. Rögzítés után a kamera automatikusan töltődni kezd.

Láthatatlan formatervezés

A kamera teste nagyon kompakt méretű, és matt színével sem vonzza a figyelmet. Ez jó, ha az autóban akarja hagyni a TrueCam H5-öt parkoláskor, például a bevásárlóközpont előtt. Az arra járók nehezen veszik észre. Vezetés közben sem vonja el a figyelmét, és nem korlátozza a kilátást.

További GPS modul (kiegészítő)

Ha a felvételt földrajzi címkével és az utazósebességgel kívánja gazdagítani, vásárolhat a kamerához egy GPS vevőt. A sebességet pontosan megjelenítheti a videón, elkerülve ezzel a spekulációt, hogy a baleset előtt vagy más kellemetlen helyzetben nem ment-e túl gyorsan. Az összegyűjtött adatokat a Google Térkép jeleníti meg, így láthatja, merre járt autója.

Felismeri az ütközést

A TrueCam H5 fekete doboza érzékeny G szenzorral rendelkezik, amely még az enyhe koccanásokat is érzékeli. Ilyenkor az éppen rögzített felvételt automatikusan zárolja, hogy megakadályozza elvesztését. Ezzel értékes bizonyíték lesz a kezében az egész eseményre vonatkozóan.

Sosem nem fogy ki a memóriája

Az autókamera csak akkor védi Önt, ha felvételt készít. A Full HD felvételek memóriaigényesek. Annak érdekében, hogy soha ne fogyjon ki a memóriája, a TrueCam H5 időhurok funkcióval rendelkezik. A legrégebbi felvétel, ahol semmi érdekes nem történt, és nincs zárolva, törli magát, és helyet ad új felvételnek.

Figyeli a leparkolt autót is

Nem csak az országúton történhet valami A parkolóban az autó könnyű célponttá válik a garázdák vagy a figyelmetlen gépkocsivezetők számára. Parkolási üzemmódban a kamera készenléti állapotban működik, és amikor mozgást vagy ütést észlel, elkezdi a felvételt. Így mindig tudni fogja, mi történik az autója körül. A TrueCam H5 készenléti üzemmódban 24 órát bír ki töltés nélkül.

A WiFi továbbítja a videókat

TrueCam H5 kamerájából a videók vezeték nélkül továbbítódnak a beépített WiFi-vel. Csak párosítsa a kamerát mobiltelefonjával a LuckyCam alkalmazásban, és azonnal dolgozhat a felvételekkel. Az alkalmazás Android és iOS operációs rendszert futtató telefonok és táblagépek számára is elérhető, és megkönnyíti a vezérlést is – távolból elindítható vagy leállítható a rögzítés, vagy módosíthatók a kamera alapvető beállításai.

LCD kijelző és vezérlés magyar nyelven

A kamerával végzett munkát kényelmesebbé teszi az áttekinthető 1,5“-os LCD-kijelző, és főleg a teljes magyar nyelvű vezérlés. A beállítások módosítása, a felvételek kézi zárolása, a rögzített videó lejátszása – mindez egy pillanat alatt végrehajtható. A menü kialakítása lehetővé teszi, hogy gyorsan, az útmutató elolvasása nélkül is tudjon benne tájékozódni. Elég elindulni.

A forgalmi sávban tartja a gépkocsit

A TrueCam H5 kamera rendelkezik egy LDWS funkcióval, ami a sáv elhagyására figyelmeztető rendszer. Figyelmezteti Önt, amikor hirtelen elkezdi elhagyni a sávot. Ez különösen mikro-alvás és más figyelmetlenség hatására szokott megtörténni. A hangjelzés segít megelőzni a nagyobb károkat.

WDR funkció

A fényképezőgép WDR (Wide Dynamic Range) funkcióval rendelkezik, amely jobb minőségű felvételt biztosít olyan helyzetekben, ahol a terület egy része több, másik része kevesebb fényt kap, így a fény és az árnyék között kontraszt van. Jellemző példái az éjszakai országúti felvételek a tükröződésekkel és a szembe jövő járművek fényeivel. A kamera ilyen fényviszonyok között is meglepetést okoz.

SZOFTVERALKALMAZÁSOK – Az együttműködés a Google Térképpel áttekintést nyújt az útvonalról

A KÉP ELFORDÍTÁSA 180 FOKKAL

A TrueCam H5 fedélzeti kamera alkalmazkodik ahhoz a pozícióhoz, amelyben elhelyezi. Fejjel lefelé is felszerelheti gépkocsijában. Ha a 180 fokban elforgatott üzemmódot választja, analóg módon a kép és a menü is elfordul, és mindazt, ami a kijelzőn megjelenik, a szokásos módon látja. A videó vagy a fotó szintén helyes irányban kerül rögzítésre.

AZ LCD KIJELZŐ KIKAPCSOLÁSA

A praktikus funkciónak köszönhetően kikapcsolhatja vagy bekapcsolhatja az LCD-képernyőt, ha vezetés közben zavarná vagy elvakítaná. A kijelző kikapcsolása időkeret beállításával lehetséges, amelynek letelte után a kijelző átkapcsol készenléti üzemmódba.

EGYÜTTMŰKÖDÉS A GOOGLE TÉRKÉPEKKEL
(KIEGÉSZÍTŐ)

A TrueCam H5 fedélzeti kamera használja a Google Maps felhasználóbarát GPS szolgáltatásait, amelyek segítségével kényelmesen kap áttekintést utazásának menetéről. Ha gyakran utazik nagyobb távolságokba, a felvételek alapján jó összképet kaphat az egyes útvonalak gyorsaságáról és hosszúságáról, így könnyen kiválaszthatja a leghatékonyabb útvonalat.

A SEBESSÉG VÁLASZTHATÓ MEGJELENÍTÉSE
(KIEGÉSZÍTŐ)

A TrueCam H5 autókamera számos funkciója közül választható olyan is, hogy a felvételen megjelenjen-e a vezetési sebesség, vagy sem. Magáncélokra is tárolhatja az adatokat megtekinthető szoftveralkalmazásban. Csak Öntől függ, hogy melyik lehetőséget választja.

A HELYZET VÁLASZTHATÓ MEGJELENÍTÉSE
(KIEGÉSZÍTŐ)

A GPS modul többek között lehetővé teszi a jármű helyzetmegjelenítésének kiválasztását is. Közvetlenül megtekintheti a videóban, vagy az adatokat tárolhatja magáncélokra megtekinthető szoftveralkalmazásban. Ha nem szeretné, hogy pozíciója látható legyen a felvételen, egyszerűen kapcsolja ki ezt a funkciót.

SZOFTVERALKALMAZÁSOK

A TrueCam H5 modell olyan szoftveralkalmazással rendelkezik, amely egy képernyőn jeleníti meg a videót és a Google térképet, a GPS-konzolnak köszönhetően láthatja az útvonalat, a sebességet és a pontos GPS-koordinátákat.

A HANG KIKAPCSOLÁSA

A praktikus funkciónak köszönhetően ki- vagy bekapcsolhatja a hangfelvételt. Tehát csak Önön múlik, hogy hanggal vagy anélkül szeretne felvételt készíteni, például amikor telefonál.

FÉNYERŐ SZABÁLYOZÁSA

Annak érdekében, hogy kezelni tudja a fényviszonyokat, a menüből kiválaszthatja az expozíció vagy az EV értékét. A TrueCam H5 fedélzeti kamera felkínál néhány fényerő fokozatot. A fényerő fokának kézzel történő kiválasztása után az LCD kijelzőn azonnal láthatja, hogy megfelel-e Önnek a fényerő szintje, vagy kell-e még pontosítani.

A GÉPKOCSIVEZETŐ NEVÉNEK MEGJELENÍTÉSE

Különösen praktikus funkció, különösen akkor, ha vállalati autóját több gépkocsivezető használja. A kamerába bevihető minden gépkocsivezető neve, így bármilyen nehézség esetén gond nélkül azonosítani tudja az illető gépkocsivezetőt. Ha ez a funkció aktív, a gépkocsivezető neve közvetlenül megjelenik a felvételen.

TrueCam H5 Autókamera – utazásainak észrevehetetlen őre