TrueCam A5 Pro WiFi

Továbbfejlesztve beépített WiFi-vel. Most már sokkal erősebb az új chipsetnek köszönhetően!

Megtartottuk az összes nagyszerű tulajdonságát és hozzá adtunk még számos fejlesztést. Az eredmény egy teljesen új fedélzeti kamera az Ön autójának – ez a TrueCam A5 Pro WiFi. Az utakon történő váratlan helyzetek kezelése mindig nehéz. A kameránk segítségével biztonságban érezheti magát. A magas felbontású felvételnek köszönhetően Ön könnyen felismerheti az autók rendszámát és az emberi arcokat a járműve körül. Legyen akár nappal, vagy éjszaka, a részletek maximálisan kivehetőek. Önnek lesz bizonyítéka, bármi történhet.

Hatalmas előnye a kemarának a kezelhetősége, amely egyszerű és intuitív.Csak pattintsa be kamerát a tartóba, nem szükséges minden használatkor fel és leszerelni a szélvédőről! Könnyen kivehető a tartóból, így magával tudja vinni.

A beépített WiFi-t azért építettük a kamerába, hogy könnyebben tudja kezelni a felvételeket. Nem szükséges a kemarát számítógéppel összekapcsolni, vagy az SD kártyát kivenni. Csak le kell tölteni okostelefonjára az alkalmazást és rögtön dolgozhat a videókon.

TrueCam A5 Pro WiFi

A TrueCam A5 Pro WiFi autós kamera elülső nézetből. LED megvilágítás, a tartó intelligens rögzítése és minőségi optika.

Nagyít

TrueCam A5 Pro WiFi

A TrueCam A5 Pro WiFi autós kamera oldalnézetből, ahonnan jól látszik a memóriakártya-nyílás és a HD televízióhoz vagy számítógéphez való csatlakozást szolgáló kimenet.

Nagyít

TrueCam A5 Pro WiFi

A speciális tartónak köszönhetően, amibe a töltőkábel is csatlakozik, a TrueCam A5 Pro WiFi autós kamera telepítése egyszerű és praktikus. A kamera mindennapi felhelyezése gyorsabb nem is lehetne, csak „bepattintja“ a tartóba és már indulhat is.

Nagyít

TrueCam A5 Pro WiFi

A TrueCam A5 Pro WiFi kamera vezérlése intuitív, gyors és teljesen magyar. A legfontosabb funkciókat egy gombnyomással aktiválja akár felvétel készítése közben is.

Nagyít

Védje magát és autóját mikor úton van a TrueCam A5 Pro WiFi kamerával!

Az Ön utazása Full HD 1080p-ben

A TrueCam A5 Pro WiFi által rögzített felvételek Full HD minőségben készülnek, ami annyit jelent, hogy képes rögzíteni az olyan apró részleteket is, mint a rendszám, vagy az emberek arca és alakja. Mindezt a legjobb minőségben maximális élesség mellet. Nem számít, hogy éjjel vagy nappal, gyenge vagy jó fényviszonyok között.

Kényelmes WiFi kapcsolat

Nem kell magával vinnie kábeleket és adaptereket. A név már sugallja, a TrueCam A5 Pro WiFi rendelkezik beépített WiFi-vel. Tudja távolról irányítani, dolgozni a felvételekkel és élőben nézni a kamera képét. Töltse le a FinalCam alkalmazást, ami elérhető Android és iOS rendszerű okostelefonokra és tabletekre.

GPS Modul

A TrueCam A5 Pro WiFi okos GPS-modullal rendelkezik. A pozíció rögzítésén kívül méri és menti az autó sebességét is. Beállíthatja, hogy a sebsség megjelenítődjön a videófelvételen, vagy csak a GPS logba mentődjön el. Amennyiben nem szeretné, hogy a sebesség látható legyen a felvételen, elég kikapcsolni ezt a funkciót. A rögzített adatokat egy alkalmazásnak köszönhetően utólag bármikor megjelenítheti a Google Maps-on.

Sebességmérő kamera érzékelő

A kamera egy olyan funkcióval is rendelkezik, ami figyelmezteti Önt a piros lámpán való áthajtást figyelő radarokra és azokra a helyekre, ahol különösen érdemes óvatosnak lenni. Adatbázisunk több mint 37 ezer helyet tartalmaz Európa 36 országában, illetve Oroszországban. A hangutasítások figyelmeztetik a sofőrt a veszélyre, illetve a megengedett sebesség túllépésére. Az adatbázis teljes mértékben pontos, a frissítéseket ingyenesen rendelkezésre bocsájtjuk. Évente kétszer tölthető le a frissítés oldalunkról, vagy ha a termék regisztációjánál kérte az értesítést, akkor emailben elküldjük Önnek. Az alapértelmezett hang lecserélhető Garami Gábor ismert rádiós műsorvezető hangjára.

Sebességmérő funkció

Mint az összes prémium fedélzeti kamerában, úgy a TrueCam A5 Pro WiFi-ben is van sebességmérő funkció. Segítségével követhető az aktuális sebesség és irány (iránytű formájában) a kijelzőn. A kijelzőn megjelenik a megengedett sebesség, mutatja a megtett távolságot és jelezz gyorshajtás esetén. A sebességmérő funkció képernyővédőnek is választható, hogy a kijelző ne legyen zavaró.

Gyors felhelyezés

A kamera gyors és egyszerű telepítése, illetve annak utazás előtti beállítása nagyon fontos a mindennapi használat során. A TrueCam A5 Pro WiFi kamera felhelyezése csak néhány másodpercet vesz igénybe, hiszen a tartót és a töltőkábelt tartósan elhelyezheti az autóban. A kamerát ezután elég csak bepattintani a tartóba és már indulhat is.

Végtelenített felvétel és a Time lapse funkció

A végtelenített felvétel az autós kamera olyan funkciója, melynek köszönhetően folyamatosan, ciklikusan videózhat. Amint betelik a memória, a kamera elkezdi automatikusan felülírni a legrégebbi felvételeket úgy, hogy azokat újakkal helyettesíti. Nem kell megszakítani az aktuális videót és kézzel törölni a régebbi felvételeket, minden automatizálva van. Amennyiben szeretne megóvni néhány fontos videót, vagy fényképet egy felvételből – egyszerűen zárolhatja őket és így azok nem törlődhetnek ki. A videó zárolható akár már a felvétel készítése közben is. A timelapse funkció lehetővé teszi egy videó gyorsított felvételét. A kamera minden másodpercben létrehoz egy felvételt, aminek köszönhetően egy perc alatt le tud Játszani akár egy félórás felvételt is. Így könnyen megtudhatja, hogy mi történt a gépjárműve körül az érkezése előtt, vagy a megtett út során.

G-szenzor és a videó zárolása

A G-Szenzor háromdimenziós térben rögzíti az autó mozgását. A rögzített adatokat bármikor megjelenítheti egy szoftveralkalmazás segítségével, így utólag elemezheti a megtett utat. Az autós kamera továbbá ennek a szenzornak köszönhetően felismeri, ha baleset történt és azonnal zárolja az aktuális felvételt, hogy az a végtelenített felvétel mód miatt ne íródhasson felül. A grafikonon látható hogy pontosan honnan érkezett az ütközés. Annak érdekében, hogy a végtelenített felvétel ne tudjon kitörölni fontos felvételeket, zárolhatja azokat. A speciális lakat jelzésű gombbal zárolható a felvétel. A zárolt felvételek archiválódnak és védetté válnak. Amennyiben később ügy dönt, hogy mégis eltávolítaná őket, elég feloldani a felvételeket és máris törölheti azokat kézzel, a megszokott módon.

LCD kijelző magyar menüvel

Fontos tartozéka a TrueCam A5 Pro WiFi kamerának az LCD kijelző. Nem számít, hogy videót készít, vagy csak régebbi felvételeket nézeget, esetleg a sebbességmérő funkciót használja, a kijelző kiváló megjelenítést nyújt Önnek. A kamera menüje teljesen magyar és egyszerű felépítéssel rendelkezik. Nézze meg magának!

24 órás parkolási üzemmód

Nem kell többet aggódnia a leparkolt autója miatt, a TrueCam A5 Pro WiFi autóskamera 24 órás felügyeletet biztosít a beépített akkumulátorának köszönhetően. Amikor az eszköz mozgást érzékel a G szenzor segítségével, a felvétel elindul. Ha valaki hozzákoccan a gépjárműhöz, lesz bizonyítéka, akár még az elkövető rendszámtáblájáról is.

Cserélhető polarizációs és UV szűrők

A TrueCam A5 Pro WiFi autós kamera esetében lehetősége nyílik polarizációs CPL vagy UV szűrő használatára, amit csak egyszerűen rögzít az objektívre. A polarizációs CPL szűrő kiiktatja a visszatükröződést, így az Ön felvételei mentesülnek a nem kívánatos fényhatásoktól, főként az elülső szélvédő visszatükröződésétől. Az UV szűrő teltebbé és élénkebbé teszi a színeket, sötétíti az égboltot és megszünteti a távoli horizont homályosságát. A cserélhető szűrők nem részei az alapcsomagnak.

Éjszakai üzemmód

Hogy teljesen biztos lehessen abban, hogy a fekete doboz minőségi képet készít bármilyen fényviszonyok között, a TrueCam A5 Pro WiFi kamera a legkiválóbb optikával rendelkezik és úgy van beállítva, hogy éjszaka is a lehető legjobb felvételeket készítse. Videózni illetve fényképet készíteni éjjel, vagy gyenge fényviszonyok között, a kamera számára nem jelent semmilyen problémát.

Szoftveralkalmazás – videó, illetve a gyorsaság és az útvonal térképen való megjelenítése. Minden egy helyen.

Kép 180°-os elforgatása

A TrueCam A5 Pro WiFi fedélzeti kamera alkalmazkodik ahhoz, hogy hogyan helyezi fel. Rögzítheti bátran akár fejjel lefelé is. Amennyiben ezután kiválasztja a 180°-al elforgató üzemmódot, akkor analóg módon elfordul a kép, a menü és minden, ami a kijelzőn megjelenik, tehát Ön mindent a megszokott módon fog látni. Továbbá a videó és a fénykép is helyes irányban kerül rögzítésre.

LCD kijelző azonnali kikapcsolása

Egy praktikus funkciónak köszönhetően ki- és bekapcsolhatja az LCD kijelzőt, ha az a vezetés közben zavarná Önt, vagy a szemébe világítana. A kijelző kikapcsolható kézzel, mindössze egy gombnyomással, de akár egy megadott időintervallum beállításával is, ami után a kijelző automatikusan energiatakarékos, alvó üzemmódba kapcsol.

Együttműködés a Google Maps-al

A TrueCam A5 Pro WiFi fedélzeti kamera a GPS felhasználóbarát kezeléséhez a Google Maps szolgáltatást használja, melynek köszönhetően áttekintést nyerhet az utazás menetéről. Amennyiben gyakran utazik nagyobb távolságokra, a rögzített adatoknak köszönhetően valós képet kap az autó sebességéről és az egyes útvonalak hosszáról, ami alapján könnyedén kiválaszthatja a legeffektívebbet.

Szoftveralkalmazás

A TrueCam A5 Pro WiFi modellbe olyan szoftveralkalmazást telepítettünk, mellyel egy képernyőn jelenítheti meg a videót, a Google térképet és a sebesség grafikonját. Továbbá a G-szenzornak köszönhetően az alkalmazás megjeleníti a gravitációs mozgást is, amit a G-szenzor érzékel.

LED megvilágítás

Éjszakai videó illetve fénykép készítéséhez a TrueCam A5 Pro WiFi autós kamera LED megvilágítással rendelkezik, ami úgynevezett segédfényként szolgál. Ez egy különösen hasznos funkció, főként egy éjszakai baleset dokumentálásához, amikoris a kamerát a tartóból kivéve használhatja azt klasszikus digitális fényképezőgépként a károk és az egyéb bizonyítékok rögzítéséhez.

Azonnali fénykép

Ha olyan helyzetben találja magát, hogy igazán gyorsan kell fényképet készítenie, akkor az az utolsó amire szüksége van, hogy időt vesztegessen a funkciók átkapcsolásával, vagy a menü megnyitásával. Ezért a TrueCam A5 Pro WiFi kamerán található egy olyan gomb, amelynek a megnyomásával a kamera azonnal fényképet készít. Nem szükséges tehát változtatni a beállított üzemmódon. Továbbá ezt a funkciót használhatja akár videó készítése közben is.

Hang azonnali kikapcsolása

Egy praktikus funkciónak köszönhetően ki- és bekapcsolhatja a hang feljátszását. Csak Önön múlik, hogy a felvételhez szeretné-e rögzíteni a hangot vagy sem, például ha épp telefonál.

Fényerő-szabályozás

A fényviszonyok megfelelő kezelése érdekében a menüben beállíthatja az expozíciós érték, azaz EV, nagyságát. A TrueCam A5 Pro WiFi fedélzeti kamera számos fényerő-szintet kínál Önnek. A fényerő kézi beállítását követően az LCD kijelzőn azonnal ellenőrizheti, hogy a beállított érték megfelel-e az elvárásainak, vagy tovább kell azon pontosítania.

Sofőr nevének kiírása

Ez egy különösen hasznos funkció, főleg akkor, ha az Ön céges autóját több sofőr is használja. A kamera memóriájába elmentheti mindegyikük nevét, így egy esetleges komplikáció során könnyen azonosíthatja az érintett sofőrt. Amennyiben ez a funkció be van kapcsolva, a felvételen megjelenítődik a sofőr neve.

Háttérvilágítású gombok

A TrueCam A5 Pro WiFi kamera éjjel is jól lát, azonban az emberekről sajnos ez nem mondható el. Hogy sötétben se okozzon gondot a fekete doboz kezelése, minden gomb háttérvilégítással rendelkezik. Ennek köszönhetően nem kell más fényforrást használnia a kamera vezérléséhez vagy a beállítások változtatásához. Amennyiben nincs szüksége a háttérvilágításra, könnyedén kikapcsolhatja ezt a funkciót.

A sebesség igény szerinti kiírása

A TrueCam A5 Pro WiFi kamera számos funkciójának egyikével beállíthatja, hogy az autó sebessége megjelenjen-e a videófelvételen vagy sem. Csak az Ön igényein múlik, melyik lehetőséget választja.

Az autó pozíciójának igény szerinti kiírása

A GPS-modul többek között lehetővé teszi a kocsi helyzetének megjelenítését. Amennyiben nem szeretné, hogy az autó pozíciója látható legyen a felvételen, elegendő deaktiválni ezt a funkciót.

TrueCam A5 Pro WiFi – Biztosítja a bizonyítékot baleset esetén.